Szakácskönyvet jelentetett meg az M Profood Zrt.
Egyedülállóan szép kiadványt jelentetett meg az M Profood Zrt. Vállalkozásunk A grill művészete címmel, magyar, angol és orosz nyelven adta ki első szakácskönyvét.

A kötet kiadója vállalatunk, az M Profood Zrt. Cégünk 2014-ben kezdte meg grafikai arculatának megújítását Baráth Dávid illetve a David Barath Design stúdió közreműködésével, ennek jegyében született meg a vállalkozás tevékenységéhez kapcsolódó, a márka értékeit megjelenítő, valamint a cég szlogenjét (The Art of Spices) is továbbépítő kiadvány – célpiacainknak megfelelően mindjárt három nyelven. A 192 oldalas szakácskönyv két fő egységből épül fel: első fejezeteiben a legkorszerűbb táplálkozási alapismeretek illetve a legnépszerűbb fűszerek és fűszerkeverékek leírása kapott helyet, a második részbe pedig az ezen elveknek megfelelő, illetve a fűszereket is bátran használó receptek kerültek. A grill művészete mintegy hetven receptjét az M Profood Zrt. szakértői Csonka Gergővel, a villányi Sauska séfjével együtt alkottuk meg, különös figyelmet fordítva a helyi alapanyagokra, a szezonalitásra, valamint az elkészítési módok kíméletességére.

A belbecs mellett a külcsín, azaz a kötet kivitelezése is kiemelkedően magas színvonalat képvisel. A könyv minden példánya egyenként, kézzel készített illetve szitázott, dombornyomott borítóval illetve vörös élfestéssel készült el. A munka során kiemelt figyelmet fordítottunk a fotók minőségére, valamint a papírválasztásra is. A végeredmény egy valódi összművészeti alkotás, egy elsőrangú minőségű szakácskönyv, amely híven tükrözi vállalatunk elköteleződését a kompromisszummentes, magas minőség, valamint a legkorszerűbb táplálkozástudományi eredményeket is figyelembe vévő termékfejlesztés iránt.

Díjak, elismerések:
 
Magyar Formatervezési Díj, 2015
Gourmand World Cookbook Award, Best Cookbook in Hungary, 2015
Gourmand World Cookbook Award, Best Design Book, shortlist, 2015
Gourmand World Cookbook Award, Best Barbecue Cookbook, shortlist, 2015
Médiadesign Díj, Kreatív Magazin, B2B kategória, 3. hely

 

 

További információért forduljon munkatársunkhoz!