Az adott termékhez legmegfelelőbb gyártósorok, optimális körülmények, kézi vagy gépi csomagolás – a legszigorúbb minőségbiztosítási rendszerben.

Az élelmiszerlánc legösszetettebb szakasza maga az élelmiszer előállítás. Az FSSC 22000 szabvány szerinti technológiai-, technikai-, személyi- és higiéniai követelmények biztosítása garantálja a termékelőállítás műveleteinek teljes körű biztonságát. Fűszer- és adalékanyag-keverékeinket korszerű berendezéseken, az adott termék specifikumának legmegfelelőbb gyártósoron, a legoptimálisabb körülmények között keverjük. Nagy keverési kapacitással és biztonsággal dolgozunk; keverőüzemeinkben a legszigorúbb nemzetközi szabványok előírásainak megfelelően folyik a gyártás.

A csomagolás vevőink igényei szerint eltérő kiszerelésben, polietilén vagy többrétegű papírzsákban, illetve aromazáró csomagolóanyagban és kartondobozban történik. A késztermékeket az adott termék jellegétől és kiszerelésétől függően kézzel vagy géppel csomagoljuk. A gyártás és csomagolás során alkalmazott korszerű technológiának köszönhetően biztosítjuk, illetve hosszú távon is garantáljuk a teljes súlybiztonságot partnereink számára. Széles csomagolási kapacitásunkkal (0,5 – 25 kg nettó súly/csomag) szintén partnereink hatékonyabb munkájához kívánunk hozzájárulni.