Vállalatunk az első mozzanattól az utolsóig integrált rendszerben gyártja termékeit, ezzel garantálva a tökéletes információáramlást.

Az FSSC 22000 szabvány szerint tanúsított Élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerünk kiemelt folyamata a nyomonkövethetőség és annak teljes körű biztosítása az élelmiszerlánc minden szakaszában. Fejlesztési-, gyártási-, logisztikai- és értékesítési folyamataink rögzítése az alapanyagok beérkezésétől kezdve a késztermék kiszállításáig teljes egészében integrált rendszerben történik. Vállalatirányítási rendszerünk összefogja a különböző munkafolyamatokat és egységes környezetben kezeli azokat, miközben biztosítja a vállalat egyes szervezeti egységei között az információáramlást, valamint a szükséges adatok gyors és pontos elérhetőségét. Ez nagy fokú biztonságot jelent magunk és partnereink számára, mivel ugyanazon receptúra és keverési technológia alkalmazásával biztosítja a termék minőségének állandóságát. A vonalkódos azonosító rendszer alkalmazásával teljes körű nyomonkövethetőséget tudunk biztosítani – az alapanyag átvételétől egészen a késztermékek kiszállításáig.

A gyártáshoz szükséges alapanyagok és késztermékek tárolása, raktározása a legszigorúbb higiéniai elvárásoknak megfelelően, különböző raktári polcrendszereken történik. A készletek nyilvántartását integrált vállalatirányítási rendszerünk biztosítja, mely komplex rendszerével naprakész információkat nyújt az M Profood Zrt. teljes tevékenységi köréről, elősegítve ezzel partnereink gyors és pontos kiszolgálását. A rendszer alkalmazásával nemcsak termékeink nyomonkövethetőségét biztosítjuk – az alapanyagok beérkezésétől a késztermékek kiszállításáig –, de a sorosság betartását is. A rendelések teljesítését vevőink igényeinek megfelelően telephelyünkön történő átvétellel, a vevő telephelyén történő átadással, postai ill. vasúti feladással, valamint gyorspostai szolgáltatás igénybevételével is vállaljuk. A termékek kiszállítására korszerű, 0,6 t – 26 t teherbírású gépjárműpark áll rendelkezésünkre.