Vállalatunk a legmagasabb szintű, nemzetközi minőségirányítási és élelmiszerhigiéniai szabványoknak megfelelve gyártja innovatív termékeit.

Legfőbb célunk, hogy partnereinket és a fogyasztókat a legjobb minőségű és biztonságos termékekkel lássuk el. Az FSSC 22000 szabvány követelményeinek megfelelő minőségi- és élelmiszerbiztonsági feltételek ellenőrzése az M Profood Zrt. esetében egyaránt jelenti a felhasznált anyagok, a gyártott, illetve forgalmazásra kerülő termékek, valamint szakmai szolgáltatásaink  ellenőrzését. Emellett folyamatosan ellenőrizzük az ÉBIR rendszer működését, beleértve a feltételeket és erőforrásokat, valamint a folyamatok egészét is. A biztonságos élelmiszergyártás és a nyomonkövethetőség elsődleges szempont élelmiszerbiztonsági rendszerünk működtetésénél. A folyamatos vezetői ellenőrzés és a dolgozói önellenőrzési előírások révén partnereinknek hosszú távon garantáljuk a kiváló minőséget, termékbiztonságot, illetve a már megszokott magas szolgáltatási színvonalat.

Az FSSC 22000 szabványon alapuló Élelmiszerbiztonsági rendszerünk folyamatos fejlesztésével kívánunk megfelelni az egyre szigorúbb nemzetközi élelmiszerbiztonsági elvárásoknak.