Magas színvonalú, kifogástalan minőségű termékeket gyártunk, a legkomplexebb biztonsági előírásoknak is megfelelve.

Az M Profood Zrt. a magyar élelmiszeripar aktív résztvevője gyártóként és értékesítőként egyaránt, jelentős szereplő a belföldi és nemzetközi piacon.  Elkötelezettségünk a minőség, az élelmiszerbiztonság,  a szakértelem és innovatív megközelítés iránt, lehetővé teszi vezető piaci pozíciónk megteremtését, hosszú távon a vevői igényeknek megfelelő állandó minőségű és biztonságos termék, valamint személyre szabott, kiváló minőségű szolgáltatások biztosítását.

Az  M Profood Zrt. FSSC 22000 szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik. A Bureau Veritas Certification által tanúsított, egyik legátfogóbb, nemzetközileg is elismert élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer szabvány az ISO 22000:2005 , a specifikus előfeltételi programok (PRP-k), a HACCP, és az ISO/TS 22002-1:2009 szabvány követelményeinek való együttes megfelelést tanúsítja. Az FSSC 22000 szabvány alkalmazása teljes körű biztonságot nyújt termékeink gyártása és forgalmazása során.  ÉBIR rendszerünk tartalmazza mindazoknak az élelmiszer-biztonsági követelményeknek a szabályozását, amelyek a nemzetközi és hazai élelmiszer-jogszabályozásból, a szakmai gyakorlati útmutatókból és vevőink elvárásaiból adódnak.

Az M Profood Zrt. célja, hogy folyamatos, magas színvonalon gyártott, kifogástalan minőségű és biztonságos termékeivel hosszú távon szolgálja ki partnerei igényeit. Ennek érdekében mind a gyártási, mind a tárolási folyamatok során is a legszigorúbb higiéniai előírásokat alkalmazzuk és a legkomplexebb élelmiszerbiztonsági előírásoknak is megfeleltetjük létesítményeinket. Keverőüzemeink a legmodernebb nemzetközi standardeknek is megfelelnek. Az alapanyagok beérkezésétől a késztermékek kiszállításáig az M Profood Zrt-nél minden beszerzési-, gyártási-, csomagolási- és logisztikai folyamatot rögzítünk egy integrált, vonalkódokon alapuló rendszerben, ezáltal biztosítva a tökéletes áttekinthetőséget és a teljeskörű nyomonkövethetőséget.

Vállalatunk nagy figyelmet szentel a kutatás-fejlesztésnek, valamint a folyamatos szakmai fejlődésnek. Nagy szakmai tudással rendelkező csapatunk szakértelme, készségei és kreativitása révén gyorsan és folyamatosan alkalmazkodni tudunk az élelmiszeripar egyre összetettebbé váló gyártási folyamataihoz és vevőink igényeihez. Fejlesztő csapatunk évente több mint 200 új terméket fejleszt Magyarország egyik legmodernebb húsipari fejlesztő laboratóriumában. Termékeink fejlesztése személyre szabott, új keverékeinket partnereink egyéni igényei alapján alakítjuk ki a legmodernebb technológiák és a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával.  

Mivel az alapanyagok minősége és biztonsága alapvetően meghatározzák a késztermék megfelelőségét, ezért kiemelt hangsúlyt fektetünk ezek kiválasztására is. Kizárólag megbízható, minősített beszállítóktól származó alapanyagokkal dolgozunk: beszállítói hátterünket jónevű, hazai és nemzetközi piacon jól ismert vállalatok alkotják. Beérkező alapanyagainkat felhasználás előtt a rendelkezésünkre álló saját kutató-fejlesztő-, mikrobiológiai- és allergén teszt laboratóriumainkban minden esetben bevizsgáljuk. A beérkező szállítmányokat – nemzetközi szabványok kritériumainak megfelelő specifikációk mellett – egyéb minőségi leírások és dokumentációk kísérik, melyeket az M Profood Zrt. folyamatosan archivál. Cégünk mindemellett folyamatosan fejleszti minőségbiztosítási- és élelmiszerbiztonsági ellenőrzési rendszerét annak érdekében, hogy termékeink mindig kifogástalanul kerülhessenek vevőinkhez.