Termelésoptimalizálás, technológiai és termékfejlesztés – szaktanácsadásunk során az a célunk, hogy vevőink számára megtaláljuk az optimális megoldást.

Partnereink egyéni szükségleteihez igazodó termelési és szolgáltatási rendszerünkben különösen fontos szerepet kap ez a szolgáltatás, mely lehetővé teszi, hogy a vevői igények rögzítésével és elemzésével testreszabott megoldásokat kínáljunk partnereinknek egyedi receptúrák, technológiák, eltérő kiszerelés és csomagolás révén.

A termelésoptimalizálást, technológiai és termékfejlesztést, valamint a szaktanácsadás nyújtotta egyéb előnyöket vevőkörünk nem csak saját, de külföldi partnercégeink szakemberei révén is térítésmentesen igénybe veheti, lépést tartva ezáltal a táplálkozástudomány legújabb eredményeivel és az élelmiszeripar szakmai és technikai újításaival.

Cégünk profilját alapvetően a hús- és baromfiipar számára történő adalékanyag- és fűszerkeverék gyártás határozza meg. Ez az ágazat adja az M Profood Zrt. összforgalmának 70%-át, emellett ez az a terület, melyen cégünk a hazai és a nemzetközi piacon a legkomolyabb sikereket érte el. A mind bonyolultabb gyártási eljárások és speciális vevői igények ugyanakkor egyre összetettebb keverékek fejlesztését kívánják meg. Vevőink igényei alapján teljes körű technológia- és termékfejlesztést végzünk, minőségjavító, költségkímélő adalékanyagainkkal és a gyártási folyamatok egyszerűsítésével (kombi és komplett keverékek, kutterkeverésre kiszerelt termékek, stb.) pedig partnereink eredményes piaci tevékenységét kívánjuk elősegíteni.