The Art of Expertise

2015-ben nyitottuk meg új K+F oktatási központunkat, a Profood Akadémiát.
A Profood Akadémia keretein belül technológia- és termékfejlesztéssel, valamint termelésoptimalizálással kapcsolatos szaktanácsadást nyújtunk partnereink számára.
Kísérleti húslaborunk létrehozásával célunk, hogy személyre szabott szolgáltatásokat és átfogó ismereteket nyújtsunk partnereinknek. A húslabor az ügyfelekkel közös munkához, egyedi termékfejlesztésekhez is kiváló keretet biztosít.
A termékfejlesztés sikerét nemcsak a legkorszerűbb technológiával és érzékszervi laborral felszerelt kísérleti húslaborunkkal, hanem évtizedes húsipari szaktudásunkkal és tapasztalatunkkal is segítjük!
OKTATÁS
Oktatásaink átfogó ismereteket nyújtanak a termékeinkről, a feltörekvő trendekről és az iparágról egyaránt. A tanácsadás modern környezetben, kísérleti húslaborunkban történik.
SZEMINÁRIUMOK
Szolgáltatásaink kiterjednek szakmai szemináriumok és kurzusok szervezésére is, melyekkel lehetőséget biztosítunk az iparági ismeretek megosztására, valamint a szakmai fejlődésre egyaránt.
TANÁCSADÁS
Szolgáltatásunk keretein belül széleskörű szakértői tanácsadást nyújtunk partnereinknek, amely a teljes termékfejlesztési folyamatot lefedi.
TERMÉKFEJLESZTÉS
A termékfejlesztés és tanácsadás akár saját telephelyén is lehetséges! Alkalmazott technológiáit a helyszínen optimalizáljuk!
OKTATÁS
Az oktatás átfogó ismereteket nyújt a termékeinkről és az iparágról egyaránt. A tanácsadás modern környezetben, kísérleti húslaborunkban történik.
SZEMINÁRIUMOK
Szolgáltatásaink kiterjednek szakmai szemináriumok és kurzusok szervezésére is.
TANÁCSADÁS
Szakértői tanácsadásunk a termékfejlesztés teljes folyamatára kiterjed.
TERMÉKFEJLESZTÉS
A termékfejlesztés és tanácsadás akár saját telephelyén is lehetséges! Gépeit/berendezéseit a helyszínen optimalizáljuk!