Fűszerkeverékek és adalékanyagok

A fűszerek és adalékanyagok az élelmiszerek elkészítésének alapvető elemei, amelyek jelentős hatást gyakorolnak az ízekre, illatokra és a textúrára is. Fontosnak tartjuk, hogy partnereink számára kiváló minőségű fűszerkeverékeket és adalékanyagokat kínáljunk, amelyek segítségével a késztermékek még vonzóbbá válnak a fogyasztók számára

Kínálatunk

  • Kombi keverékek: kombinált fűszerkeverékeinket vevőink igényeihez igazítva kínáljuk, stabilizátorokkal, antioxidánsokkal és színezékekkel kiegészítve.
  • Komplett keverékek: komplett fűszerkeverékeinket egyedi igényekre szabjuk, így biztosítva a teljes körű funkcionalitást és ízkialakítást.
  • Pácadalékok: pácadalékainkat darabolt húsokhoz és bélbe töltött termékek gyártásához ajánljuk, amelyek kellemes ízprofiljuknak köszönhetően rendkívül népszerűek partnereink körében. Előnyük, hogy akár magas pácbevitel esetén is biztosítják a szép szeletelési felületet. A késztermék gyártási kihozatala megfelel a mai ipari elvárásoknak.
  • Funkcionális adalékanyag keverékek: funkcionális adalékanyagaink a felhasználás céljához igazodva garantálják a késztermékek megfelelő/kiváló állományát és megjelenését.
  • Emulgeátorok: emulgeátoraink lehetővé teszik az olaj és víz stabil emulziójának kialakítását, segítve ezzel a termék textúrájának és konzisztenciájának javítását.
  • Gélképző keverékek: a gélképző keverékek által könnyedén létrehozhatók és stabilizálhatók különböző típusú gélek, amelyek széleskörű felhasználást tesznek lehetővé.
  • Eltarthatóságnövelő keverékek: az eltarthatóságnövelő keverékeink hozzájárulnak a termékek frissességéhez és meghosszabbítják azok eltarthatósági idejét.
  • Speciális felhasználású keverékek – ipari alapanyagok kiváltására: lehetővé teszik az ipari alapanyagok hatékony és gazdaságos kiváltását, így hozzájárulnak a termelés optimalizálásához és a költségcsökkentéshez.
Vissza a termékekhez